top of page

Parasta on asiakkaat

Päivitetty: 16. marrask. 2020

Olen monesti ääneenkin todennut, että kahvilatyöskentelyssä ehdottomasti parasta on asiakaskohtaamiset. Se antaa virtaa pienen voimalan verran!

Meillähän on asiakkaiden kanssa kerrassaan lupsakkaa! Monet ikimuistoiset hetket on koettu jo yhdessä. Jaamme iloja ja suruja. Kerromme vitsejä (minulla on kamalan kökköjä vitsejä, tunnustan!) ja olemme saaneet monia uusia ystäviä. Tietysti kahvilaelämässä on se etu, että asiointi on asiakkaille (ainakin pääosin) hyvän mielen tapahtuma. Tarjolla on mannaa sielulle ja ruumiille: makeat ja suolaiset herkut, hyvät kahvit ja teet. Palveluakin kahviloissa on tarjolla vähintäänkin sen verran, ettei itse tarvitse leipoa. Ja kaikki tämä yleensä suhteellisen kohtuulliseen hintaan.

Ja kyllähän me Pikkurastaassa saamme paistatella hyvässä fiiliksessä. Meillä taitaa olla Suomen parhaat asiakkaat! Olen toiminut yrittäjänä nyt nelisen vuotta ja yhä uudestaan löydän innostukseni arjen pikku hetkistä tiskin takana. Hyväntuuliset tervehdykset, hymy, myönteiset palautteet, pienet keskustelut tuovat auringonpaisteen sieluun. Hetkeksikään en unohda, miksi ja kenelle me tätä työtä teemme.


Ei niin synkkää päivää, ettenkö illalla kahvilasta lähtiessäni tuntisi kuplivaa kiitollisuutta mennyttä päivää kohtaan, ja erityisesti päivän aikana kohtaamiani ihmisiä kohtaan. Kiitos teille, asiakkaat. Kanssanne on ilo jatkaa taivaltamista kohti syksyä ja kaamosta!
67 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page