top of page

Varför bara på finska?

Päivitetty: 16. marrask. 2020


cafeteria cafe juice spring romantic chair
Idylliskt liv i Café Pikkurastas

Kahvilaelämää blir en finskspråkig blogg eftersom jag är helt och hållet finskspråkig.


Att skriva är mitt sätt att uttrycka mig: det är lätt och ger mig instrumenter till kreavititet. Att översätta med mina kunskaper betyder att vi skulle förlora nånting speciellt som jag tycker spela med: nyanser och dubbelbetydelser. Jag hade två alternativ: att skriva på finska - eller skriva inte alls.


Ändå hoppas jag att Du kommer att trivas med min ny blogg och läser den trots språket. Jag ska handla alldagliga händelser vid Pikkurastas men också kommer jag att skriva mycket om myndighetssamarbete: livsmedelstillsyn, Oivahymy-rapportter osv. Men med positiv synvinkel: jag vill utmana oss att förändra det hur vi tänker om myndigheternas verksamhet vid livsmedelbranchen. Resan startar och den skall bli intressant - följa med!

56 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page