top of page

Vuoden sipoolaisia

Kännykkä piippasi illalla 8. tammikuuta, kun valmistauduin jo menemään vuoteeseen. Vilkaisin ruutua ja huomasin, että entinen naapurini siellä laittoi Whatsapp-viestiä.


Ajattelin suurisydämistä ja ystävällistä Liisaa Myllypuron ajoilta. Eroahdistuksesta kärsinyt Alli-koiramme löysi maailman parhaan päivähoitopaikan seinänaapureidemme Liisan ja Topin luota.


Vaikkemme enää asu naapureina eikä Alliakaan enää ole, olemme pitäneet yhteyttä. Liisa on seurannut kahvilan elämää sosiaalisessa mediassa ja Sipoon Sanomissa, ja on hän käynyt kahvilassakin. Lisäksi hänen juurensa johtavat Sipoon Talmaan. Siellä asuu edelleen sukulaisia.


Totta puhuen vähän huolestuinkin, kun näin keneltä viesti tuli: onhan Liisalla ja Topilla kaikki hyvin? He ovat jo iäkkäitä - eihän vain ole sattunut mitään ikävää?


Avasin Whatsappin siis puoliksi ilahtuneena, puoliksi huolissani. Viesti kuului näin:

”Ihanaa, kilpailet 9 parhaan joukossa Vuoden sipoolainen -tittelistä. Näin kerrotaan Sipoon Sanomissa. ONNEA kilpailuun!

Muutuin hetkessä 157 cm pitkäksi kysymysmerkiksi. Siis mistä ihmeestä oikein on kysymys?!? Ei auttanut muu kuin ruveta googlettamaan lisää. Ja tuossa tuokiossa amerikkalainen teknologiajätti ystävällisesti välitti minulle paikallislehden artikkelin koskien vuoden sipoolainen -kilpailua.Kuva: Sipoon Sanomat


Olin häkeltynyt, yllättynyt ja pää pyörällä. Yritin sisäistää lukemaani. Ilo alkoi syrjäyttää yllättyneisyyttäni hiljalleen, se pulppusi syvältä, se kasvoi ja vahvistui. Päässä pyöri ajatuksen alkuja, joista en oikein saanut vielä otetta. Yritin tavoittaa tunnettani. Tämä oli niin iso juttu: työni oli huomioitu näin kauniisti. Kuka minut onkin kisaan ilmoittanut, hänelle suuri lämmin kiitos eleestä.


Kaiken ponnistelun keskellä usko parempaan on joskus koetuksella. Pääsy tähän sinänsä leikkimieliseen kisaan oli kunnia. Tiesin heti, että lopullisella sijoituksella ei ole mitään merkitystä minulle. Suurin merkitys tuli pelkästään siitä, että olin tällaisessa kilvassa mukana. Olin päässyt hyvään seuraan. Kiitollisuuteni oli – ja on edelleen – rajatonta.


Ulla Yli-Herne Sipoon Sanomista lähetti tällä viikolla sähköpostia. Hän kertoi viestissään kilpailun lopputuloksesta, kiitti mukana olosta ja linkitti tuloksesta uutisoivaan artikkeliin. Lisäksi hän oli koostanut viestin loppuun minua äänestäneiden perusteluja valinnalleen. Julkaisen ne tässä blogissa sellaisenaan. Lupaan, että joka ikinen kerta, kun arki tai huolet painavat, otan tämän listan esille ja luen jokaisen rivin hitaasti ja huolellisesti. En ole ikinä ennen kokenut mitään vastaavaa, joten tästä otetaan nyt kaikki irti. Tiedän että joukossa on monta oman ystäväpiirini kannustavaa ääntä mutta myös paljon myös asiakkaiden antamaa palautetta. Olen näistä kaikista niin kiitollinen, etteivät sanat tahdo riittää.


Olen iloinen muiden kilpailussa olleiden puolesta. Tunnen teistä muutamia henkilökohtaisesti. Voittajasta on vaikea olla eri mieltä; voin vain todeta, että sipoolaiset osasivat totisesti valita oikean voittajan. Onnea Ziggy ja skål meille kaikille!!

Tässä osa kilpailun kautta tulleista perusteluista:

110% palveluasenne

Aina iloinen pienyrittäjä

Aina iloinen, energinen ja idearikas yrittäjä.

Aina ystävällinen, ihana kahvila ja maukkaat leivonnaiset. Taidenäyttely piristää ja ympäristö hauska sisustukseltaan. Virkistävä paikka.

Aurinkoinen, hyväntuulen tuoja

Aurinkoisella persoonallaan luonut kivan idyllisen ja palvelevan taidekahvilan Söderkullaan, aina positiivinen ja kannustava optimismillaan - ihana tyyppi!

Edesauttaa myönteisiä kohtaamisia!

Avulias, iloinen ja palvelee erittäin hyvin ja ystävällisesti

Café Pikkurastas on kiva paikka!

Glad och pratsam ägarinna av Cafet. Talar gärna svenska.

Gottkaffe

haluaa aina muiden parasta

Hyvä kahvila uniikki paikka

Hyväsydäminen ja aito ihminen.

Hän on tehnyt paljon töitä kahvilansa eteen.

Idearikas verkostoituja joka edistää myös muiden paikallisten yrittäjien toimintaa. Aina aikaa asiakkaiden kanssa jutteluun.

Ihana ihminen!

Ihana ilopilleri!!

Ihana kahvila ja ihana Päivi

Ihana kahvilapitäjä

Ihana, iloinen Päivi ja kodikas kahvilansa.

Iloinen persoona

Kahvila Tuo Söderkullaan ihanasti maalaishenkeä, Päivi on ihan huippu! Kaikki järjestyy!

Kahvila viihtyisä, olohuone jokaiselle, vaihtuva taide näyttely, kannatta käydä!

Kahvila, jolle on suuri tarve Etelä-Sipoossa ... ei vain kahvin tai taidenäyttelyiden vuoksi, vaan kokonaisuuden, jota Pikku Rastas tarjoaa.

Kivan kahvilan ja taidepaikan perustanut yrittäjä.

Kodikas, kulttuurihenkinen pieni kahvila, jollaista ei Sipoossa ole ollut. Tarmokas, aina uutta kehittelevä ja ystävällinen kahvilanpitäjä Päivi ja leivontamestari Melissa.

Luova ja ystävällinen ammattilainen

Lämminhenkinen, ihana ihminen

Lämminhenkinen, sydämellinen ja upea puuhanainen Päivi on ehdottomasti paras valinta vuoden sipoolaiseksi!

Mahtava tehopakkaus ihanassa kotoisassa paikassaan. Lähiruokaa ja tunnelmaa.

Mahtavia karjalanpiirakoita

Mukava

Olen useamman kerran havainnut hänen olevat melkoinen idearuisku. Etelä-Sipoossa tarvitaan hänen laistaan rohkeata näistä.

On kiva

On tuonut ihanan olohuoneen Söderkullaan missä on lämmin ja rento tunnelma!

Paras

Paras "kahvila" Söderkullassa

Pikkurastaassa on käytävä harva se päivä, joskus ihan vain käymisen ilosta (ja kahvin), koska tunnelma on niin mukava ja Päivi aina yhtä iloinen ja pirteä! Kahvi on loistavaa ja tarjoilutkin parasta antia. Pikkurastaan vaalea glögi oli myös parasta aikoihin. Ehdoton helmi Sipoossa!

Päivi ja Pikkurastas leipomuksineen ja brunsseineen ovat vain niin ihania!

Päivi on aina ihanan pirteä ja pikkurastas kerrassaan soma koko kylän olohuone!

Päivi on rohkea, ystävällinen, palvelualtis ja muistaa aina kiittää!

Päivi on sinnikäs ja taitava yrittäjä.

Rakastan hänen kodikasta ja tunnelmallista, vanhanajan kahvilaansa.

Reipas yrittäjänainen!

Tuo iloa elämään ihanilla korvapuusteillaan ja myös kaikki muut tuotteet ovat loistavia. Muuntuva kahvilakonsepti joka ei jähmety. Ihanaa taidetta ja käsitöitä myös tarjolla. Täysi 10!!

Viihtyisä kahvila, jokaisen olohuone, sekä vaihtuva taidenäyttely, suosittelen!

Yhteisöllinen ja kulttuuria arvostava palvelukonsepti

Ystävällinen ja vanhaa sekä kulttuuria vaaliva.

Ystävällinen kahvilanpitäjä ja maailman maukkaimman leivoksen luoja. Aina iloinen ja on laittanut hiekkalaatikon viereen lappu jossa kerrotaan että hiekkalaatikkoa saavat käyttää kaikki, ei vain asiakkaat. Päivi näkee kaikessa mahdollisuuksia ei ongelmia.


Iso kiitos - Tusen tack!

89 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page